cookie-og-privatlivspolitik
Tanja Rasmussen har kastet sig ud i et nyt eventyr med Helsekokken, der nu skal skabe nyt liv på i alt 690 kvadratmeter i sukkerfabrikkens tidligere kantinebygning.

3

Billeder

Tanja Rasmussen har kastet sig ud i et nyt eventyr med Helsekokken, der nu skal skabe nyt liv på i alt 690 kvadratmeter i sukkerfabrikkens tidligere kantinebygning.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Nye bolde i luften i kantinen

Hun kalder sig Helsekokken.
05. juli 2020 kl. 05:25 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Hjemmelavet sund, fortrinsvis økologisk og bæredygtig mad. Det er indgangen til det eventyr, som den kokuddannede Tanja Rasmussen har kastet sig ud i på Sukkerfabrikken 17 under corona-krisen.

Hun kalder sig Helsekokken og satser på selskaber, mad ud af huset, personlig kostvejledning, dagskurser og ikke at forglemme en pop op-restaurant. Samt mere endnu, som man kan læse om på helsekokken.dk.

- Det har egentlig ikke været hensigten fra starten, at jeg skulle lave restaurant. Men jeg lagde ud, lige hvor Danmark lukkede ned, og så blev det til pop op-restaurant her i starten, fortæller Tanja Rasmussen.

Selv om konceptet er enkelt med masser af vegetarisk og vegansk mad, har starten været alt andet end enkel.

Hen ad vejen håber Tanja Rasmussen på at få hjælp af såkaldte Beach-flag ude ved Nykøbingvej for blandt andet her at gøre opmærksom på, at der nu igen er liv og masser af mad i den gamle kantine.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce