cookie-og-privatlivspolitik
Ved fællessamlingen på Sakskøbing Skole med indvielse af de nye faciliteter deltog også udvalgsformand Simon Hansen (S). Spidskandidaten havde også en lille opfordring med til eleverne: - Husk også, at I skal hygge jer, når I er i skole.
Ved fællessamlingen på Sakskøbing Skole med indvielse af de nye faciliteter deltog også udvalgsformand Simon Hansen (S). Spidskandidaten havde også en lille opfordring med til eleverne: - Husk også, at I skal hygge jer, når I er i skole.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Nye møbler og områder på skole

Sakskøbing Skole fik indviet nye læringsmiljøer.
20. november 2021 kl. 06:01 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING En indvielse af nye læringsmiljøer på en dag med fællessamling for elever, personale og indbudte gæster.

Det var lige præcis, hvad der blev "kørt i stilling" forleden på Sakskøbing Skole, hvor der både var taler og fællessang.

Og så naturligvis også en afslutning på det årelange forløb, der har været omkring skolen med at opgradere på adskillige fronter indenfor læringsmiljøer.

- Vi er meget taknemmelige, blev det understreget af skoleleder på Sakskøbing Skole, Simon Leinum, i velkomsttalen.

Heri lød der også fra skolelederen en stor tak til alle, der havde været med undervejs og medvirket i processen, som har stået på gennem de seneste tre år.

Annonce

Udearealer og legeområder

Således har Sakskøbing Skole gennem tre år fået tilført nye udearealer og legeområder, nye elevmøbler og i denne uge såmænd også nyindrettet gang og nyindrettede fællesområder.

Elever, personale og indbudte gæster deltog i fællessamlingen og blev efterfølgende guidet rundt på skolen til de nye områder.

Der lød i øvrigt også en tak fra skolelederen til børne-, familie- og uddannelsesudvalget i Guldborgsund Kommune for at prioritere midler til projektet, samt til Lekolar for god rådgivning og vejledning gennem hele processen.

- Resultatet understøtter i høj grad vores kerneopgave som skole: Trivsel og læring, understregede Simon Leinum.

Også udvalgsformand for børne-, familie- og uddannelsesudvalget, Simon Hansen, ønskede elever og personale tillykke med de nye miljøer og understregede, at læring er vigtigt, men gode relationer og trivsel mindst ligeså vigtigt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE