cookie-og-privatlivspolitik
Fra en træningsaften i Sakskøbing Gymnastikforening.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Nye redskaber og åbent hus

Sakskøbing Gymnastikforening får støtte til nye redskaber og åbent hus-arrangement 6. november klokken 10.00 i hal B.
29. oktober 2021 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Med støtte fra DIF og DGI's genstartspulje kan SGF nu sætte gang i indkøb af ny airtrackbane, indspringsmåtte, dobbelte terapibolde og headset.

SGF i Sakskøbing har fået 47.805 kroner i støtte fra DIF og DGI's genstartspulje. Med bevillingen kan SGF se frem til at komme i gang med indkøb af nye redskaber målrettet flere grupper af aktive gymnaster og instruktører i foreningen.

Formand Rasmus Laurentzius ser især frem til, at SGF nu kan tilbyde endnu bedre springmuligheder for foreningens børn og unge.

- SGF har med inspiration fra foreningens ungeudvalg, lavet "Åbent hus-dage" på SGF Spring Rytme holdet i september og oktober og endnu et arrangement er på trapperne, når SGF holder åbent hus for alle børn, og unge fra 7-25 år, lørdag 6. november klokken 10.00-12.00 i hal B.

- Vi håber, at mange vil tage imod tilbuddet og komme forbi på dagen og lade sig inspirere til at være med i de mange forskellige aktiviteter, som vi har i SGF.

Annonce

Der er instruktører fra både DGI og SFG denne dag. Det hele er gratis og man kan prøve og se om det er noget, som man vil prøve efterfølgende på et hold i SGF.

I SGF glæder formanden og de 250 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet - og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

- SGF har hold og aktiviteter på både Sakskøbing Skole og i hal A og B i Sakskøbing Sportscenter, hvor det er muligt for mange aldersgrupper at få en aktiv og sjov fritid. Med indkøb af airtrackbanen vil springerne på SGFs tre springhold få nye spændende muligheder. De dobbelte terapibolde er en mere stabil bold, der er ekstra støttende og muliggør øvelser for dem, der ikke er så sikre rent balancemæssigt, blandt andet vores yngste gymnaster. Headset skal benyttes på voksenholdene, hvor instruktørerne skal give instruktioner, når der trænes med blandt andet elastikker, kettlebells, håndvægte, corebars og på stepbænke.


Gang i foreningslivet

SGF har modtaget bevillingen på 47.805 kroner fra DIF og DGI's genstartspulje, der er oprettet på baggrund af corona nedlukningen af idræts- og foreningslivet. Puljen har til formål at støtte lokale idrætsforeninger i arbejdet med at skabe aktiviteter og oplevelser for alle i sommeren og efteråret 2021.

Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE