cookie-og-privatlivspolitik
Både klubhus og stadion er under forandring hos B.Frem. Et nyt stadion-navn er således kommet på banen, og i klubhuset er der flere ændringer på vej.
Både klubhus og stadion er under forandring hos B.Frem. Et nyt stadion-navn er således kommet på banen, og i klubhuset er der flere ændringer på vej.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Nyt navn til stadion, nyt køkken og nye udearealer

B. Frem gennemgår store forandringer, mens der ventes på mere kontrollerede tilstande i forhold til den igangværende coronavirus-krise.
02. april 2020 kl. 05:25 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Ingesauto Park er fortid, og et nyt stadion-navn har fundet vej til B.Frem.

- Klubben er i samråd med Tom Petersen, der har været vores stadionsponsor i syv år, enige om, at det var tid til en ny stadionsponsor, lyder meldingen fra B. Frems formand, Martin Lohse, om den store ændring på Stadionvej.

Inges Auto A/S afløses således som stadionsponsor af JP Air Tech, der er aktiv inden for filtrering og behandling af støv samt pulverpartikler og er beliggende på Skifervej.

Det gamle fodboldstadion ved siden af P. Hansens Grusgrav går derfor fra at hedde Ingesauto Park til nu JP Air Tech Arena.

Alle holdtræninger er naturligvis midlertidigt udsat hos B.Frem lige for tiden som hos alle andre sportsklubber. En indvielse af det "nye" stadion er dog på vej, men først skal der selvfølgelig være mere styr på corona-situationen. Og udover et nyt navn til stadion kan Martin Lohse også melde om en snarlig færdiggørelse af et helt nyt og udvidet køkken i boldklubbens gamle klubhus.

- Der vil også blive åbnet op fra klubhuset ud til træningsbanerne og her blive skabt nogle udendørs arealer med forskellige muligheder for aktiviteter, tilføjer Martin Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce