cookie-og-privatlivspolitik
Jonathan og Louise Nilket med børnene Teitur og Arthur overtog Fjelde gamle skole midt i august og er nu så meget på plads, at både udlejning og restaurant kører som ønsket.
Foto: Fjelde Guetshouse

Saxkjøbing Avis

Nyt spisested i tidligere skole

Fjelde Guesthouse med værtsparret Jonathan og Louise Nilket i spidsen tilbyder både mad og overnatning.
06. januar 2022 kl. 08:35 Af Manfred Sørensen

FJELDEDet nye værtspar på Fjelde Guesthouse er kommet godt fra start.

Jonathan og Louise Nilket med børnene Teitur og Arthur overtog stedet midt i august og er nu så meget på plads, at både udlejning og restaurant kører som ønsket.

Fjelde Guesthouse er beliggende på Engestoftevej 1 i Fjelde.

Bygningen husede i mange år Fjelde Skole og har de seneste år gennemgået en stor renovering med respekt for bygningens historie.

Restauranten har til huse i skolens gamle gymnastiksal, hvor meget af den gamle sal er bevaret, mens de otte værelser til gæster og det tilhørende fælleslokale bruges i forbindelse med selskaber, kurser og møder.

Annonce

Køkkenet, med Jonathan i spidsen, står for mad til restaurant og catering. Jonathan er uddannet fra Falsled Kro og stilen er fransk med nordiske aner.

Den faste 3-retters menu skiftes fra uge til uge og hver onsdag serveres der ugens måltid for 75 kroner.

Restauranten er åben mandag til lørdag. Lørdag og søndag serveres der brunch. Er der ønske om specialmenu, aftales dette med Jonathan.

Der er plads til 50 spisende gæster ad gangen og værtsparret ser gerne, at der bestilles bord, men dette kan gøres indtil klokken 16 på dagen.

- Vi føler os utroligt godt modtaget i lokalsamfundet, lyder det samstemmende fra Jonathan og Louise Nilket, der kan glæde sig over mange overnattende gæster fra Holland, Belgien, Tyskland, Sverige og selvfølgelig Danmark.

Annonce

Man kan orientere sig om udlejning og menuer på Facebook, mens en opdateret hjemmeside er i luften efter nytår.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE