cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Nytårskur med sluse til

En nytårskur hos de lokale medlemmer af Ingeniørforeningen IDA, og afdelingen på Lolland-Falster. Åben udstilling om de store lokale anlægsarbejder.
10. januar 2020 kl. 05:01 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Det er IDA Lolland-Falster, som står bag nytårskuren 17. januar, og her bliver der også et tillægsarrangement, hvor andre end lige lokale ingeniører vil have mulighed for at deltage.

- Jeg har fået lov at udvidere arrangementet med en udstilling på hotellet om de store anlægsarbejder som den ny Storstrømsbro, den ny jernbaneforbindelse og Femern Bælt samt sluseprojektet i Sakskøbing.

Sådan lyder det forud for IDA Lolland-Falsters nytårskur på Hotel Saxkjøbing fra Erik Bohn-Jespersen, der selv er mangeårigt medlem af den lokale ingeniørforening. Han er også tidligere formand for Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn og har i det hele taget en årelang og bredviftet indsigt i hele den tidligere Sakskøbing Kommunes opbygning og "tilblivelse".

Det er med andre ord en mangeårig kommunalt ansat ingeniør med stor indsigt i de lokal forhold, som har arbejdet for at få det førnævnte ekstra arrangement flettet ind i den kommende nytårskur hos ingeniørerne.

Søndag 17. januar klokken 14 til 15 er der udstillings-åbent på hotellet for byens borgere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce