cookie-og-privatlivspolitik
De hvide fra B. Frem spiller søndag lokalopgør i LF-Serien mod ØUB, mens de røde fra DMI allerede på onsdag skal møde Næstved i Sjællandsserien.
De hvide fra B. Frem spiller søndag lokalopgør i LF-Serien mod ØUB, mens de røde fra DMI allerede på onsdag skal møde Næstved i Sjællandsserien.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

ØUB og Frem i lokalopgør

- Søndag på Øster Ulslev Stadion. DMI på næste svære opgave på onsdag i Næstved.
25. august 2021 kl. 05:24 Af Manfred Sørensen

ØSTLOLLAND Som Østlollands højest rangerede fodboldklub fik DMI kærligheden at føle som oprykker i Sjællandsserien. I sæsondebuten forleden mod divisionsreserverne fra NFC blev cheftræner Finn Larsens tropper i den grad udspillet - og det endda på hjemmebane i Døllefjelde! 0-7 viste måltavlen til gæsterne.....

I lørdags var holdet så en tur i Nr. Vedby, hvor det gjaldt lokalopgøret mod NFB. Kampen blev spillet efter redaktionens slut, men vi må antage, at det er gået noget bedre for Dølle end mod NFC.

Næste opgave for DMI venter på onsdag i Næstved.

i LF-Serien kom B. Frem godt fra start med en sikker 5-0-sejr over NFB's 2. hold. I lørdags var holdet i Søllested og på fredag venter et lokalopgør på udebane mod ØUB, der fik sit premiereopgør mod Væggerløse udsat, mens holdet spillede ude mod Nordfalster i lørdags.

Et andet af de lokale hold, TGB, fik en over nakken i premieren mod LUIF, der blev spillet tirsdag i sidste uge. På udebane blev det til et nederlag på hele 6-0. I fredags stod der en hjemmekamp mod Horslunde på programmet, mens de gule på søndag skal til Nakskov.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE