cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Free/Colourbox

Saxkjøbing Avis

Op på jernhesten til fordel for børn og unge i sorg

Team Giv Håb Lolland-Falster forsøger at ramme nye som gamle og garvede ryttere og har landevejstræning to-tre gange om ugen frem mod Danmark Rundt i uge 27.
22. maj 2019 kl. 07:24 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg. Det er der 200 ryttere fra hele landet, der er med på, og 25 af rytterne cykler på Team Giv Håb Lolland-Falster.

De kommer blandt andet fra Sakskøbing, Nykøbing, Stubbekøbing, Idestrup og Øster Ulslev. Fra sidstnævnte sted er der eksempelvis 62-årige Kiss Stokholm, som havde en helt personlig motivation for at sætte sig op på jernhesten til fordel for et godt formål og herefter være med til at cykle Danmark rundt.

- Det var en god oplevelse at være med, da jeg stadig var i sorg efter at have mistet min mand året før. Cykelfællesskabet gav mig ny energi og mange positive oplevelser, og det giver så meget mening at støtte børn og unge i sorg, fortæller Kiss Stokholm om sin første oplevelse med at være en del af Team Giv Håb.

Rytterne hos Team Giv Håb cykler med af mange forskellige årsager, og nogle har eksempelvis selv haft død og sorg inde på livet. Andre cykler for den gode sag, for fællesskabet eller for motionen.

I år er det syvende gang i træk, at velgørenhedsholdet Team Giv Håb cykler for en god sag, og igen i år cykles der Danmark rundt i uge 27.

Alle holdene er således i fuld gang med at træne op, og målet er i sidste ende at sætte fokus på børn og unge i sorg og samle penge ind til hjælpearbejdet i Børn, Unge & Sorg, der giver gratis hjælp til børn og unge, når det værst tænkelige er sket, og en mor, far, søster eller bror bliver alvorligt syg eller dør.


"Cykelfællesskabet gav mig ny energi og mange positive oplevelser, og det giver så meget mening at støtte børn og unge i sorg" Kiss Stokholm, Øster Ulslev

En lille film

Hvis man skulle have lyst til at vide lidt mere om, hvordan der cykles for en god sag i Team Giv Håb og/eller Team Giv Håb Lolland, så er det bare med at klikke sig ind på www.teamgivhaab.dk. Her kan man også se en lille film om teamet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce