cookie-og-privatlivspolitik
Snart begynder der igen at rulle tog ind til perronerne på stationen i Nykøbing. Men det bliver ikke hurtige tog trods nye spor.
Snart begynder der igen at rulle tog ind til perronerne på stationen i Nykøbing. Men det bliver ikke hurtige tog trods nye spor.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Opgradering og erstatningskørsel

Infomøde onsdag om udfordringerne i forbindelse med Ringsted Femern Banen.
14. januar 2020 kl. 07:29 Af Manfred Sørensen

Annonce

I forbindelse med opgraderingen af Ringsted-Femern Banen bliver banen mellem Ringsted og Næstved spærret fra 27. marts og otte måneder frem.

Dette medfører naturligvis, ligesom i fjor, store udfordringer for ikke mindst de mange pendlere mellem LF og hovedstadsområdet. Samtidig gennemfører Banedanmark også store arbejder på Falster og tager dermed et stort skridt mod fremtidens jernbane.

I den forbindelse inviterer Banedanmark og Guldborgsund Kommune til et informationsmøde på onsdag klokken 18 i byrådssalen på Parkvej i Nykøbing.

Banedanmark fortæller om byggeriet, mens DSB orienterer om erstatningskørsel med togbusser under spærringen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce