cookie-og-privatlivspolitik
Borgerne skal være med til at bestemme, hvad der skal investeres i.
Borgerne skal være med til at bestemme, hvad der skal investeres i.
Foto: Guldborgsund Kommune

Saxkjøbing Avis

Penge til Sakskøbing

Guldborgsund Kommune investerer nu millioner i at udvikle Sakskøbing under navnet Sakskøbing Byrum.
18. april 2021 kl. 05:01 Af Katrine Sabroe Christensen

SAKSKØBING Et stort områdefornyelsesprojekt går nu i gang i Sakskøbing under navnet "Sakskøbing Byrum". Projektet vil løbe over de næste 3 år, og der er alene i 2021 afsat fire millioner kroner til at udvikle byen, så byens kvaliteter bliver styrket. Hvordan pengene skal bruges er i høj grad op til byens indbyggere, som allerede nu bliver indbudt til at komme frem i lyset med alle deres gode idéer.

- Der er ingen tvivl om, at det er Sakskøbingenserne, der kender deres by bedst, og derfor også dem, der ved, hvordan vi skaber de bedste rammer for et endnu bedre hverdagsliv i byen, siger Martin Lohse, som er formand for styregruppen for Sakskøbing Byrum og formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget.

Hvis man har gode idéer, som man selv vil føre ud i livet, så kan man søge om at få del i puljen "Små Hurtige Succeser".

- Vi ved, at der er masser af gode idéer i byen, og dem vil vi rigtigt gerne støtte økonomisk. Så har man drømt om at skabe noget i byen, så er chancen der nu. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til vores projektleder Maria Engsig Østergaard og fortæl om din idé, siger Peter Bring-Larsen, som er formand for kommunens Teknik, Miljø og Ejendomsudvalg og en del af styregruppen.

- Målet for områdefornyelsen er at udvikle Sakskøbing som en smuk og levende by med en stærk identitet. Det handler om at bygge videre på og udvikle de kvaliteter, byen allerede har og at forbinde dem, så de bliver bragt i spil for både borgere og turister. Men vi vil rigtigt gerne høre, hvor Sakskøbingenserne selv vil starte, siger Maria Engsig Østergaard.

Annonce

Har du en idé, som du vil dele, så kan du finde kontaktoplysninger og læse mere om projektet på www.guldborgsund.dk/sakskobing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE