cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er Julemarkedet i Nysted 2019 som man håber på at kunne afvikle igen i 2021, måske med nogle ekstra tiltag.
Billedet er Julemarkedet i Nysted 2019 som man håber på at kunne afvikle igen i 2021, måske med nogle ekstra tiltag.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Penge til at hjælpe erhverv og turisme

Der er stadig 94.000 kroner tilbage - hvordan bruger vi dem bedst?
01. april 2021 kl. 06:30 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED Nysted Erhvervs og Turistforening har modtaget 300.000 kroner fra Guldborgsund Kommune. Pengene har til formål at hjælpe erhverv og turisme i Nysted gamle kommune her i corona-tiden. De 206.000 kroner er allerede brugt på turisme, 150.000 kroner er sendt videre til Visit Lolland-Falster, som har lavet flere målrettede tiltag vedrørende Nysted, og der er trykt en ny Nysted brochure i 2020, fortæller formand Jens Frederiksen og fortsætter:

- Der er stadig 94.000 kroner tilbage - hvordan bruger vi dem bedst? Det drejer sig om at støtte op om erhvervslivet i hele Nysted gamle kommune.

- Vi ville helst invitere alle erhvervsdrivende og folk med gode ideer til et fysisk stormøde, det må vi pt. ikke, så i første omgang efterlyser vi gode ideer, som kan sendes til net.erhverv@gmail.com ... har du ikke ideer, men har lyst til at deltage i et fysisk møde, hvis det kan lade sig gøre, eller et videomøde om to til tre uger, send en mail til net.erhverv@gmail.com

- Har du lyst til at deltage i en arbejdsgruppe, send mail til net.erhverv@gmail.com ... husk at sende oplysninger som navn, mail og telefon nummer.

- Vi har nu en enestående mulighed for at sætte erhvervslivet i Nysted gamle kommune på landkortet, men det kræver du er med, og melder dig på banen, om du er medlem af NET eller ikke, er ligegyldigt, dette er for alle erhvervsdrivende og iværksættere i Nysted gamle kommune, slutter Jens Frederiksen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE