cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Pensionister kan få et smugkig på årets revy

Salget til pensionistbilletter til årets Nykøbing Falster Revy starter snart.
15. maj 2021 kl. 06:02 Af Pia Winther

NYKØBING Forpremieren på årets Nykøbing Falster Revy for landsdelens pensionister finder sted mandag 7. juni klokken 14, og billetsalget til denne forestilling åbner onsdag 19. maj klokken 13. Billetkontoret er midlertidigt flyttet og findes nu i Østergågade 29 i Nykøbing.

Man kan købe to billetter pr. person, og man skal huske at medbringe sit sygesikringsbevis. Billetprisen er 150 kroner pr. person.

- Også i vil vi gerne give pensionisterne fra Lolland Kommune mulighed for at komme til forpremiere på årets revy, de skal være hjertelig velkomne, siger direktør Mickey Pless, der sammen med revyholdet er i gang med prøverne på årets revy.

Revyen, der i år spiller i Nykøbing F. Hallen, har premiere torsdag 10. juni.

Foruden direktør og kapelmester Mickey Pless består årets revyhold af Rasmus Krogsgaard, som også var med i revyen i 2018. I år er Rasmus Krogsgaard også instruktør. Det bliver også til et gensyn med skuespillerne Pernille Schrøder og Rikke Buch Bendtsen, der begge var med i revyen i 2018. Karsten Jansfort vender tilbage til Nykøbing Falster Revyen, hvor han har medvirket fem gange tidligere, senest i 2014. Ny på revyscenen i Nykøbing er Silas Holst.

Annonce

- Vi håber at se rigtig mange den dag, billetsalget for pensionister åbner, og mon ikke hele revyholdet kigger forbi med kaffe og kage og en lille sang i den anledning, slutter Mickey Pless.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE