cookie-og-privatlivspolitik
Per Frederiksen har været i alt 41 år i Brugsen og Kvickly, siden han som 17-årig blev elev og som 22-årig blev souschef. Udover fire brugser er han også chef for seks tank-anlæg.
Per Frederiksen har været i alt 41 år i Brugsen og Kvickly, siden han som 17-årig blev elev og som 22-årig blev souschef. Udover fire brugser er han også chef for seks tank-anlæg.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Per Frederiksen stopper

Sakskøbings SuperBrugsen og tre Dagli'Brugser skal have ny chef
11. marts 2020 kl. 16:29 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Det bliver et stop med udgangen af marts.

Sådan ligger landet lige nu for brugsuddeler Per Frederiksen, der gennem de seneste 18 år har haft fast arbejdssted hos SuperBrugsen i Sakskøbing som uddeler.

Han har samtidig gennem årene fået mere og mere ansvar forbundet med tilstødende Dagli'Brugser placeret henholdsvis i Rødbyhavn, Holeby, Nysted og Kettinge.

Det er Sakskøbing - dog en SuperBrugsen - og med Per Frederiksen som chef for 42 ansatte i Søndergade og 109 alt i alt fordelt på nu fire brugser i henholdsvis Rødbyhavn, Nysted, Holeby og naturligvis Sakskøbing.

- Det er kort og godt af helbredsmæssige årsager, at jeg har valgt at stoppe nu. Jeg er ramt af stress, og beslutningen blev taget i januar.

Min kone Anne og jeg har hele tiden haft i kikkerten, at det skulle være i dette efterår, vi skulle stoppe på arbejdsmarkedet, fortæller snart 59-årige Per Frederiksen.


Farvel-reception 20. marts

Han har været enten varehuschef eller brugsuddeler i henholdsvis Kvickly og SuperBrugsen siden 1987 i en lang række forretninger rundt omkring.

De seneste 18 år er dog gået med at være uddeler i Sakskøbing med ansvar for på nuværende tidspunkt fire brugser.

- Jeg kommer først og fremmest til at savne mit personale, uddyber Per Frederiksen, der er klar til en farvel-reception 20. marts klokken 14 til 17 i SuperBrugsen i Søndergade.

Der forventes i øvrigt samtaler med den nye uddeler i Sakskøbing i sidste halvdel af marts, og Per Frederiksen er ansat til og med 31. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce