cookie-og-privatlivspolitik
Når man nu sidder udendørs, kan man håbe på der kommer en dueflok som denne forbi.
Når man nu sidder udendørs, kan man håbe på der kommer en dueflok som denne forbi.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Pinse på kirkegården

Hvad gør man, hvis man gerne vil til gudstjeneste i Nysted men også gerne samtidig vil være ude i forårsvejret? Det har Nysted Menighedsrådet fundet en løsning på.
17. maj 2021 kl. 06:04 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED 2. pinsedag, mandag 24.maj, er der planlagt gudstjeneste i det grønne. Og det grønne vil sige på Nysted Kirkegård, hvor alt er i færd med at springe ud. Jamen er der plads til at man kan sidde dér, en kæmpeflok?

- Ok ja, siger Merete Bandak, som er kontaktperson i menighedsrådet og fortsætter: - Man vandrer bare ad lågen og går højre om det smukke gule kapel. Så når man frem til et stort rektangulært område med græs og - i dagens anledning - bænke samt nyindkøbte grønne plastikstole.

- Det er nu ikke en fuldstændig ny opfindelse at holde gudstjeneste udenfor. Mange ved at Fuglsang Have har dannet ramme om en kæmpe udendørs gudstjeneste 2. pinsedag de sidste år. Men corona og så videre - I kender historien. Men vi kan gøre det selv her på den smukke og nytrimmede kirkegård, og vi kan holde os inden for de grænser, der er meldt ud i begyndelsen af maj. Så det betyder en gudstjeneste af normal længde og med salmesang igen.

- Grønt er godt for øjnene, og en gudstjeneste er godt for sjælen. Det er en god cocktail. Velkommen til enhver, slutter Merete Bandak.

Det oplyses, at der serveres kaffe og kage efter gudstjenesten. I tilfælde af dårligt vejr er der plads i kapellet.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE