cookie-og-privatlivspolitik
Peter Lundqvist viser her den foreløbige familie af "Vestergade-plysdyr" frem. Bamsefamilien kan dog hurtigt få vokseværk, hvis det står til den kreative designer, illustrator og nu også bamsefirma-indehaver.

2

Billeder

Peter Lundqvist viser her den foreløbige familie af "Vestergade-plysdyr" frem. Bamsefamilien kan dog hurtigt få vokseværk, hvis det står til den kreative designer, illustrator og nu også bamsefirma-indehaver.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Plysdyr fødes i Vestergade og vokser hurtigt op i Kina

- Det er mere historien omkring dem, der tænder mig, og så betyder det også rigtig meget for mig at mærke den glæde, som bamser kan gøre for børn, fortæller initiativtageren.
19. november 2020 kl. 06:31 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Tegnetalent, et blik for bamsedesign og en kontakt til en fabrik i Kina.

De tre hovedingredienser har tilsammen gjort, at et bamsefirma har set dagens lys i Sakskøbing.

Det er multimediedesigneren og illustratoren Peter Lundqvist, som er sprunget ud i et firma, som han har forberedt sig på i lang tid.

- Det meste af 2019 gik med research, og da coronaen lukkede landet ned, gik der ikke mere end en uge eller to, så tog jeg chancen og stiftede et Aps, som har fået navnet Pluniverse, fortæller Peter Lundqvist denne formiddag i lejligheden i Vestergade.


Snart klar med bamsepanel

Der er plads til gode idéer udefra, når endnu et nyt plysdyr skal kreeres. Således også via et bamsepanel.

Annonce

De enkelte design af den enkelte bamse vil på sigt hente inspiration fra et stort bamsepanel, som snart falder på plads via facebooksiden for Pluniverse. Siden er dog endnu ikke gjort aktiv, men det bliver den snart.

- Lige nu har jeg 100 bamser i Lalandia, hvor de skal prøves af dernede, og ellers har jeg rigtig mange andre planer for firmaet. Jeg laver også maskotter for firmaer og prøver hele tiden at lave lidt mit eget univers for bamserne. Det er mere historien omkring dem, der tænder mig, og så betyder det også rigtig meget for mig at mærke den glæde, som bamser kan gøre for børn, fortæller iværksætteren, der selv har to mindre børn.

Indtil for ganske nylig var Peter Lundqvists bamsefirma-drøm en fritidsbeskæftigelse ved siden af jobbet som multimediedesigner.

Men en sparerunde hos arbejdsgiveren har for ganske nylig betydet, at der nu skal satses fuldtids på bamserne.

Her drømmer Peter Lundqvist med egne ord først og fremmest om at skabe glæde hos børnene og måske også events, hvor det ligefrem kan blive til uddeling af bamser i en eller anden form for velgørenhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE