cookie-og-privatlivspolitik
Fjorden og havnen, gastronomi og fødevarer samt byens torv er tre temaer, som oftest fremhæves som særlige potentialer i Sakskøbing. De kommer sikkert i spil ved en eventuel områdefornyelse.
Fjorden og havnen, gastronomi og fødevarer samt byens torv er tre temaer, som oftest fremhæves som særlige potentialer i Sakskøbing. De kommer sikkert i spil ved en eventuel områdefornyelse.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Politikere har fokus på udvikling af Sakskøbing

Udvalgsmøder med en udviklingsplan for Sakskøbing på dagsordenen har kastet indledende drøftelser af sig omkring en områdefornyelse.
04. august 2020 kl. 09:01 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING En områdefornyelse er ved at være på vej til Sakskøbing. Sådan ser det i hvert fald ud oven på drøftelserne i både teknik, miljø og ejendomsudvalget samt i kultur, fritid og bosætningsudvalget.

Hos begge udvalg blev der på de seneste møder således drøftet en samlet udviklingsplan for Sakskøbing, inden det i næste hug bliver økonomiudvalget, som skal have planen på dagsordenen.

- Udvalgene har haft en fælles drøftelse, og første step bliver at sammensætte en styregruppe omkring udviklingsplanen for Sakskøbing, fortæller Martin Lohse (G), formand for kultur, fritid og bosætningsudvalget.

Ønsket om en udviklingsplan for Sakskøbing udspringer blandt andet fra Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn, Foreningen The Little Apple og Sakskøbing Turistforening. Der er derfor allerede nu opbakning fra centrale aktører til i fællesskab at udvikle byen.

- Jeg ser det som absolut realistisk, at der kommer gang i det, man også kan kalde for en områdefornyelse i Sakskøbing i løbet af efteråret eller først i det nye år, vurderer Martin Lohse, som kunne være et bud på den kommende formand for den styregruppe, som skal være tovholder for udviklingsplanen eller områdefornyelsen i Sakskøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce