cookie-og-privatlivspolitik

Saxkjøbing Avis

Portalen saxby.dk er nu gået i luften

Forleden gik starten for byportal med over 150 virksomheder, institutioner, organisationer og foreninger.
16. april 2021 kl. 05:59 Af Manfred Sørensen

SAKSKØBING Den seneste måneds onlinekurser med tips til selv-redigering af byportalen er nu ovre.

Kategorierne er udvalgt og sat op med masser af informationer, og endelig er der taget hul på indtastningen af de første i en lang række af arrangementer, som fremover vil være tilgængelige på Sakskøbings nye byportal.

Med andre ord blev det fredag eftermiddag muligt at hoppe ombord og udforske saxby.dk i portalens færdige udgave.

Det skete med torvefestivitas og behørig afstand mellem deltagerne, som alle kunne få stillet endnu flere spørgsmål til den byportal, der er blevet arbejdet på gennem de seneste måneder.


Over 150 partnere

- Vi har over 150 partnere engageret i byportalen, og det handler om at fortælle, hvad Sakskøbing har at byde på, understreger Martin Stahl, der har været projektleder for udviklingen af byportalen.

Annonce

Han kan også på debut-dagen for byportalen fortælle om, at der allerede nu er 100 Instagram-følgere til portalen, og at der her bliver lagt masser af lokale naturfotos op taget af de lokale borgere selv.

Herudover er der også allerede nu - på trods af de aktuelle coronaudfordringer - plottet otte lokale arrangementer ind i den eventkalender, som hele tiden har været omtalt som selve hjertet i byportalens virke.

Naturen omkring Sakskøbing, turistkort, sportsklubberne, handelslivet, gode overnatningssteder, gårdbutikker og meget mere er også at finde i byportalen, hvor der udover eventkalenderen og en mulighed for at lære mere "om Sakskøbing" også er 10 kategorier at klikke sig rundt i.

Formålet med Sakskøbing Byportal er at samle Sakskøbing indadtil og markedsføre Sakskøbing udadtil.

Og nu er det lykkedes hen over det seneste års tid at samle byen og oplandet for hen over vinteren at bygge den digitale byportal, der altså gik i luften i går.

Annonce

Nyhedsbrevog samarbejde

Et nyhedsbrev kan man i øvrigt også skrive sig op til, hvis man vil følge mere med i, hvad der sker omkring byens nye byportal.

Det var der allerede fredag eftermiddag omkring 200, der havde været ind og klikke sig frem til.

Et samarbejde er også indledt mellem byportalen og Facebook-gruppen "4990 Sakskøbing - vi hjælper hinanden" og på sigt er det tanken, at alle lokale Facebook-grupper skal samles i byportalen.

kKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE