cookie-og-privatlivspolitik
5 x VUUST.
5 x VUUST.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

R5 x VUUST giver koncert i Nysted

Fredag 1. februar er der koncert i Nysted Biograf-Teater med bandet 5 x VUUST.
17. januar 2019 kl. 11:23 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz- og underholdningsmusik, og nu er det muligt at opleve en koncert med hele fem af slagsen:

Sangerinde Clara Vuust, som har udgivet tre albums med fremragende anmeldelser, senest "Before You Walk Away" i 2018.

Saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.

Bassist Peter Vuust, der ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere, er professor og Danmarks førende hjerneforsker i musik. Har skrevet bogen "Musik på hjernen".

Endelig er der Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer - begge formentlig med en lovende musikalsk karriere foran sig.

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 albums og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.

Oplev en koncert i en hyggelig og afslappet atmosfære fra scenen i Nysted Biograf-Teater. Det swingende og afvekslende repertoire vil bestå af håndplukkede standards, et udvalg af Peters kompositioner og vokal-jazz af blandt andet sydlandsk/latinamerikansk karakter sunget af Clara.

Clara Vuust: Vokal, Christian Vuust: Sax, Peter Vuust: Bas, Frederik Vuust: Klaver, Mikkel Vuust: Trommer.

Koncerten koster 150 kroner og begynder klokken 20.30, og der er også mulighed for at tilkøbe buffet (145 kroner) på www.billetto.dk. Buffeten er klokken 19.00, og dørene åbnes klokken 18.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce