cookie-og-privatlivspolitik
I midten ses Laura fra Radsted Gartneri, der på gartneriets vegne modtog prisen i stedet for indehaver Lars Nielsen, der havde meget travlt ved arrangementet.
I midten ses Laura fra Radsted Gartneri, der på gartneriets vegne modtog prisen i stedet for indehaver Lars Nielsen, der havde meget travlt ved arrangementet.
Foto: Martin Sølyst/Haveselskabet

Saxkjøbing Avis

Radsted Gartneri - publikums favorit

Lokalt gartneri løb med rigtig flot titel ved Cph Garden.
02. juli 2019 kl. 13:52 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

De stærkeste kræfter fra haveverdenen har netop gennem fire dage været samlet til Cph Garden - Haveselskabets store haveshow, der hylder haveglæden. Hvor der på showets første dag blev uddelt priser af en professionel fagjury, og herefter var det publikums stemmer, der kårede årets favoritter i haveverdenen.

Det er kun anden gang, at Haveselskabet afholder Cph Garden. Første gang var i 2017, hvor knap 20.000 gæster lagde vejen forbi det første store haveshow på dansk jord. Siden er interessen for havelivet kun vokset yderligere herhjemme, og tusindvis af gæster fra både ind- og udland har de seneste dage besøgt det store haveshow i Ballerup. Det er første gang, publikum får lov at kåre deres favoritter.

- Da vil holdt Cph Garden i 2017, manglede vi at spørge jer publikum, hvad I bedst kan lide. I ser med helt andre øjne på haver og haveliv end en fagjury gør. Derfor har vi i år lavet en konkurrence, hvor I er med til at vurdere, hvem I bedst kan lide, lød det fra direktør i Haveselskabet Charlotte Garby ved uddelingen af årets publikumsfavoritter.

Gæsterne ved Cph Garden har derfor i løbet af haveshowet kunne stemme på deres favorit blandt de otte showhaver, ni mindre inspirationshaver og de mange stande.

Vinder af titlen som Årets udstiller ved Cph Garden 2019 blev Radsted Gartneri.

Radsted Gartneri er kåret som den bedste stand blandt alle de mange flotte stande ved Cph Garden.

Her var ifølge Haveselskabets direktør Charlotte Garby ingen tvivl hos publikum - Radsted Gartneri var en klar favorit blandt gæsterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce