cookie-og-privatlivspolitik
Kids Tour køres i Sakskøbing 2. oktober.

2

Billeder

Kids Tour køres i Sakskøbing 2. oktober.
Foto: PR

Saxkjøbing Avis

Ræs afsted som en ægte cykelstjerne i Sakskøbing

Spænd cykelhjelmen og sus afsted på cyklen, når Danmarks største cykelløb for børn, Kids Tour, kommer til Sakskøbing.
27. september 2021 kl. 05:38 Af Saxkjøbing Avis

FAKTA
Kids Tour kommer til Sakskøbing lørdag den 2. oktober 2021.
Alle tilmeldte børn får et startnummer, en goodiebag fyldt med lækkerier og en medalje, når målstregen er krydset.
Klokken 10.00 åbner eventpladsen. Starttiderne for cykelløbet er klokken 12.00 for 3-4 år, klokken 12.30 for 5-6 år, klokken 13.00 for 6-8 år og klokken 13.30 for 9-10 år.
Der vil før, under og efter løbet været forskellig underholdning og aktiviteter for børn i start- og målområdet.
Alle børn i alderen 3-10 år kan deltage gratis takket være 'Bevæg dig for livet' puljen i Guldborgsund Kommune, der dækker tilmeldingsudgifterne. Tilmelding er dog påkrævet.
Læs mere og tilmeld dit barn på www.kidstour.dk  

SAKSKØBING Der skal trædes i pedalerne, når Danmarks største cykelløb for børn kommer til byen 2. oktober. Sakskøbing er en af de i alt 15 værtsbyer for cykelbegivenheden, Kids Tour, der byder børn i alderen 3-10 år og deres forældre velkommen til en dag fyldt med cykelsjov, leg og aktiviteter for hele familien.

Ruten er 1 kilometer lang, og børnene cykler ruten forskellige antal omgange alt efter deres alder. Børn i alderen 3-4 år kører således 2 omgange, børn i alderen 5-6 år kører 3 omgange, børn i alderen 6-8 år kører 4 omgange og børn i alderen 9-10 år kører 6 omgange. Udover cykelløbet vil der hele dagen være aktiviteter og underholdning for hele familien på pladsen.


Mere bevægelse i børns hverdag

Danske børn bevæger sig generelt for lidt, og netop den udvikling er noget, Kids Tour vil være med til vende. Ved at deltage i Kids Tour lærer børnene om trafiksikkerhed samtidig med, at de dyrker motion. Arrangementet er derfor både lærerigt og en oplagt mulighed for at få mere bevægelse ind i barnets hverdag, mener Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden:


Det er gratis at deltage

Det er gratis at deltage for alle børn, da Bevæg dig for livet-puljen hos Guldborgsund Kommune dækker alle udgifter. Alle deltagere får startnummer, goodiebag, diplom, underholdning og spændende aktiviteter på pladsen. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden, for blandt andet at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Formand for kultur, fritid og bosætningsudvalget Martin Lohse er også begejstreret for Kids Tour kommer til Sakskøbing. Han fortæller:

Annonce

- Hovedtemaerne for dette arrangement er glæde og trafiksikkerhed, hvor børnene er i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter. Formålet er at give børnene muligheden for at mærke glæden, suset og friheden på en cykel, og få flere børn til at benytte cyklen som en helt naturlig del af hverdagens transportmiddel. Derudover er det vigtigt for os at alle børn i alderen 3-10 år kan være med, derfor har vi valgt at betale deltagergebyret for alle, der vil være med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE