cookie-og-privatlivspolitik
Bjørn Fisker Ohl runder de 90 år.
Bjørn Fisker Ohl runder de 90 år.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Reception på rådhuset

Bjørn Fisker Ohl fejrer rund fødselsdag på Nysted gamle rådhus, hvor der ønskes gaver til udstilling.
24. januar 2019 kl. 08:30

Annonce

Det hænger sammen. Rundvisninger er med andre ord noget, som den snart 90-årige Bjørn Fisker Ohl gerne tager sig, når den imponerende samling skal vises frem for endnu en gæst på det gamle rådhus.

Fra juni til jul sidste år var det 915 gæster, der kiggede forbi samlingen på rådhuset, hvor der her i januar lægges op til en speciel fejring. Det er - som allerede antydet - nemlig Bjørn Fisker Ohl, der runder de 90 år med en "Åbent hus-reception" i udstillingslokalet for Frants Landt og hans samtidige, som befinder sig på rådhusets første sal.

Der er både trappe og elevator til førstesalen, og receptionen sker torsdag 31. januar klokken 13 til 16. Eventuelle fødselsdagsgaver i form af blomster eller vin udbedes i øvrigt i stedet til eventuelt at være en kuvert med check eller kontanter til at forbedre Frants Landt-udstillingen. Førnævnte kuverter vil kunne afleveres i en opstillet mælkejunge ved indgangen til lokalet. Udstillingen er gratis for alle og er åben hver mandag klokken 11 til 14.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce