cookie-og-privatlivspolitik
Fotos her på siden er taget af fotograferne Claus Hansen og Flemming K. Karlsen.

9

Billeder

Fotos her på siden er taget af fotograferne Claus Hansen og Flemming K. Karlsen.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Regatta var en bragende succes

Vejrguderne var med årets Nysted Hajkutter Regatta, der netop har overstået festlige dage med havnefest og imponerende syn.
13. august 2019 kl. 10:21 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Fem dage med liv og leben på og ved Nysted Havn er nu overstået, og arrangørerne melder om en bragende succes.

- Vi har haft armene oppe over hovedet alle dagene, og vi kan næsten ikke få dem ned igen, lød det fra hajkutterforeningsformand Helle Levisen.

Mange var i særdeleshed betaget af den imponerende kopi af det russiske flagskib Shtandart, der mindede om et vaskeægte sørøverskib. Det tog efter sigende fem år at bygge den imponerende kopi af det skib, som czar Peter den Store sejlede til Nykøbing i, da han besøgte byen i 1716. Det russiske skib fungerer som et sejltræningsskib for unge.

Onsdag, der var sidste dag, fyldte de tilrejsende hajkuttere godt op på kajpladserne. Og efter lidt indledende "skyderi" med kanonen, begyndte "Hansine" fra Lübeck, "Bodil" fra Hamburg, "Elida" fra Kiel og alle de andre hajkuttere at få deres velfortjente salutering med på vejen mod Rostock.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce