cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Billardklubs logo.
Sakskøbing Billardklubs logo.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Regionsfinale i Sakskøbing

Sakskøbing Billardklubben rammen omkring regionsfinalen lørdag den 26. juni 2021 klokken 9,30
24. juni 2021 kl. 07:35 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Tonni Juul Nielsen og Regnar Sørensen fra Sakskøbing Billardklub har spillet sig i regionsfinale øst i keglebillard, fortsat, med henholdsvis en første- og en fjerdeplads, og derved bliver Sakskøbing Billardklub rammen omkring regionsfinalen lørdag 26. juni 2021 klokken 9,30, fortæller Gunna Niselsen og fortsætter:

- Desuden kan jeg fortælle, at DDBU har taget skomarbillard "under sine vinger", hvorfor vi i klubregi er i gang med at installere skomagerborde, så vi også har det at tilbyde. Lige nu har vi et bord, men inden den nye sæson starter op, får vi bord nummer to, hvorved vi bliver i stand til at afvikle større turneringer.

- Vi er i gang med større visioner for Sakskøbing Billardklub og vil i løbet af efteråret invitere til et åbent hus- arrangement, slutter Gunna Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE