cookie-og-privatlivspolitik

Foto: POLFOTO, arkiv

Saxkjøbing Avis

Rotary klubben udlodder tilskud

Den lokale Rotaryklub i Sakskøbing er klar til den årlige udlodning af midler fra klubbens hjælpefond.
24. maj 2019 kl. 07:23 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Tilskud kan søges af lokale klubber, institutioner og foreninger. Klubben har gennem de senere år givet støtte til mange forskellige formål.

Således har blandt andet det lokale spejderkorps fået støtte til en bål- og grill hytte, ligesom også vores velspillende Tambourkorps har fået støtte til indkøb af en trailer til korpsets instrumenter. Også andre lokale initiativer er i årenes løb blevet støttet af klubben, der har 40 medlemmer, fortrinsvis fra det lokale erhvervsliv.

Ansøgning om at komme i betragtning ved udlodningen af midler fra hjælpefonden skal sendes senest 31. maj til Lynge Buchleitner på mail: sisselynge@hotmail.com, og den skal være bilagt et budget for det ansøgte formål.

Rotaryklubben er også kendt for sit store internationale udvekslingsprogram. Her kan unge komme på 1-årig studieophold med privat indkvartering i andre, fortrinsvis vestlige lande, ligesom klubben hvert år modtager en udvekslingsstudent på et års ophold hos os. De unge følger skolegangen i værtsbyen, og de bor i løbet af udvekslingsåret hos tre forskellige værtsfamilier.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce