cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Photo by Frame Harirak on Unsplash

Saxkjøbing Avis

SABTK starter Miniton

Som noget nyt tilbyder Sakskøbing Badminton- og Tennisklub i år Miniton.
03. september 2019 kl. 09:46 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Miniton er en introduktion til badminton for de mindste. Det handler mest om leg, motorik og sjove øvelser. Man leger sig til den rigtige teknik med redskaber som balloner, fluesmækkere og miniketsjere fortæller formanden for Sakskøbing Badminton- og Tennisklub Jacob Danholt Hansen og fortsætter:

- Miniton er aktiv og sjov kvalitetstid for børn fra 4-8 år og deres forældre, bedsteforældre eller en anden voksen. Voksen og barn deltager på lige fod i badmintontræningen, der mest handler om glæden ved at spille badminton og ved at bevæge sig.

Træningen starter i hal A onsdag 4. september klokken 15.00-16.00 - se mere på sabtk.dk

Ungdomsspiller-udvalgsformand Dorte Tissot Hansen ser frem til, at SABTK nu også kan tilbyde børn og forældre/bedsteforældre nogle gode oplevelser sammen.

- Vi håber, at dette tiltag kan være med til at danne grobund for et aktivt liv med gode oplevelser sammen, og skulle de unge fortsætte til badminton, når de bliver lidt ældre, så er det rigtig fint, siger Dorte Tissot Hansen.

I SABTK glæder formanden sig over, at ungdomssiden får dette tiltag til en i øvrigt voksende ungdomsafdeling, som starter op i disse uger.

- Vores badmintonafdeling fungerer rigtig fint med dygtige ledere og trænere, og det er godt, at vi nu kan tilbyde aktiviteter for de mindre børn med deres familier. Det kan give en god start på et aktivt liv, og det vil vi gerne være med til at give mulighed for, siger Jacob Danholt Hansen.

Interesserede kan finde flere oplysninger på hjemmesiden: www.sabt.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce