cookie-og-privatlivspolitik
Bankospil i Sakskøbing Hallen med Banko Carl i oktober 2017 - arkivfoto.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

SSHKs Bankospil

Når Team Banko-Carl går på scenen i Sakskøbing Sportscenter mandag 1. oktober klokken 19.30, bliver det 3. gang inden for en 14 dages periode, de gæster landsdelen.
30. september 2018 kl. 09:11 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Det bliver stort, meget stort, når kongen af Banko vender tilbage for 3. gang efter "genopstandelsen" - efter at bankoshowet i mange år har været lånt ud til Banko Poul og Banko Frank.

Håndboldklubben begræder ikke, at der lige har været shows på Sydhavsøerne, deres professionelle optræden viser bare, at Team Banko-Carl har fundet et godt spor, og klubben må bare konstatere, at der i 2017 blev meldt udsolgt allerede klokken 19.10, da der var kommet 750 personer ind i hallen. Så 2018 kan meget vel blive en gentagelse af 2017, og derfor åbnes dørene allerede klokken 18.00.

Håndboldklubben har samlet over 1.600 gevinster ind til en samlet pris af 82.450 kroner. Der vil i år være salg af "kinesere" samt ekstra plade, hvor hele kortet skal fyldes, og her spilles der om kontanter.

Forsalget til spillet, hvor der sælges adgang til spillet 4 kort a kroner 60 - det bliver XL Byg, Sakskøbing og Rørbæk Kiosk. På dagen ved indgangen vil prisen være 70 kroner, ekstra kort købes i hallen lige frem til spillet begynder.

Igen i år spilles der om meget flotte gavekort fra Handelsstandsforeningen, samt et utal af gode gevinster fra erhvervslivet i Sakskøbing og omegn.

Festligt, folkeligt og fornøjeligt har det været alle årene - og det bliver det igen i 2018.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce