cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Dygtige gymnaster fra SGF.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Gymnastikforening er klar til en ny sæson

I Sakskøbing Gymnastikforening er der mange, der gør en fantastisk indsats i løbet af en gymnastiksæson. Det gælder både gymnaster på holdene, instruktører og hjælpeinstruktører.
29. august 2019 kl. 05:45 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Vi er glade for, at vi har mange hjælpeinstruktører, som gerne vil hjælpe yngre gymnaster godt på vej i gymnastikken, udtaler formand Rasmus Laurentzius.

- Vi har fået sat SGFs nye bestyrelse godt sammen og fordelt de mange opgaver, som der i dag også påhviler en gymnastikforenings bestyrelse, ikke mindst de mange registreringer af forskellig art i kommunen. Ligesom det er en "on-going" proces at få søgt fonde til at understøtte foreningens økonomi, for at være en forening i fortsat udvikling, ikke mindst på redskabssiden, fortsætter formanden.

- I efteråret deltager rigtig mange af vores instruktører og hjælpeinstruktører i kurser rundt om på LF og Sydsjælland. Det styrker kompetencerne, men det styrker også de sociale relationer mellem vores ledere og det er mindst lige så vigtigt. Vi vil gerne oplære vores hjælpeinstruktører til at blive selvstændige og aktive mennesker, som tidligt lærer, hvad det frivillige arbejde betyder for os alle sammen.

I uge 36 starter de fleste hold op i Sakskøbing Gymnastikforening, og der bydes velkommen til alle - nye og tidligere medlemmer af SGF.

- Vi har i år et helt nyt tilbud til vores drenge, nemlig holdet Super seje drenge, som er for friske drenge, der går i 0., 1., 2. eller 3. klasse, Vi vil sætte ekstra ind på drengesiden i år for at have et hold kun for drenge. Vi har dygtige instruktører og hjælpeinstruktører og inviterer instruktører ind udefra med specielle kompetencer, fortæller Rasmus Laurentzius.

SGF deltager derfor i DGIs koncept FaceOff - 10000 for 10, hvor nogle af Danmarks dygtigste gymnastikinstruktører rejser rundt og afholder workshops på skoler.

Til pigerne fra 7 til 12 år er der et helt specielt rytme hold, Rytme Chicks, med tre dygtige instruktører, der selv har stor erfaring i rytme-gymnastik og dance stilarter.

Til de lidt ældre teen gymnaster, som er fyldt 13 år, byder Spring rytme på udfordringer inden for smidighed, balance, show, grundtræning og en blanding af hip hop og house dance, men også konditionstræning og spring.

De voksne gymnaster har mulighed for høj aktivitet på Kom-i-form-holdet mandag, Fitness torsdag eller en frisk gå tur på gå-holdet, som går hver onsdag klokken 17.15 fra Ellekilde Skolens indgang.

Fitness er et nyere tiltag for unge og voksne, som ønsker HØJ træningsintensitet, hvor træningen bygges op om step på bænke, Corebar-træning, træning på store redondon-bolde og styrketræning med brug af blandt andet håndvægte og elastikker, fortæller træneren Vivi Madsen.

Holdet har fået større og større søgning og tilbyder nu både et hold om efteråret og om foråret. Start torsdag i uge 36 og kører 12 gange.

De erfarne gymnaster kan få rørt sig på enten Ældre i bevægelse om onsdagen eller på M/K Motion om torsdagen, ligesom de er meget velkomne på gå-holdet om onsdagen klokken 17.15.

SGF er at finde på Sax Fællesværk på Møllevej onsdag den 28. august klokken 15.30 og en time frem. Her vil vores dygtige springinstruktører Nicoline Liljefeld og Josephine Høj samt trænere fra Rytme Chicks holdet, Lisa Huese Nielsen, Alberte Nøhr Olsen og Cecilie Skovby lave aktiviteter for børn og unge fra Sax Fællesværk. Hele SGF korpset af hjælpeinstruktører deltager også og hjælper med til, at alle vil få en sjov gymnastiktime og eventuelt få lyst til at komme og prøve et hold i foreningen.

SGF vil også være at finde ved Krenkerup Høstfest lørdag 31. august. Her stiller SGF en mindre redskabsbane op, som frit må afprøves. Foreningen er repræsenteret ved bestyrelsen, samt trænere og hjælpetrænere, som alle kan fortælle om foreningens hold.

- Det er en god idé for os at blive repræsenteret ved høstfesten, udtaler formand Rasmus Laurentzius.

- Vi vil helst være at finde helt lokalt, tæt på brugerne af vores udbud, og det kan vi ved den fantastiske høstfest, som er meget velbesøgt.

Den 13. september holder SGF sodavandsdiskotek for børn i 1. - 6. klasse på Sakskøbing Skole klokken 18.30 - 21.00 arrangeret af SGFs unge-udvalg, som sørger for sjove aktiviteter aftenen igennem. Det er desuden SGFs optakt til en fantastisk frugtfestival, hvor foreningen i år står for salg af frugtfestivalarmbånd. Overskuddet fra denne aktivitet vil går til foreningens gymnaster.

Se yderligere information om ALLE foreningens spændende hold under beskrivelsen for hvert enkelt hold på: www.sax-gym.dk

Tilmelding og betaling til SGF gymnastik sker via vores hjemmeside.

Sakskøbing Gymnastikforening har gjort det til en mærkesag, at vores instruktører er veluddannede, samt at der er indhentet børneattester på alle instruktører og bestyrelsesmedlemmer. I Sakskøbing Gymnastikforening vil vi gerne give vores gymnaster de bedste vilkår, hvorfor vi prioriterer sikkerhed og nye redskaber højt, slutter Rasmus Laurentzius.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce