cookie-og-privatlivspolitik
Spejderne gravede hver deres egen lille bålplads, så der var styr på det med afstanden. Mathias Madsen har fået gang i bålet. I baggrunden er det Laurids Christoffersen (siddende) og Asge Jønck.

2

Billeder

Spejderne gravede hver deres egen lille bålplads, så der var styr på det med afstanden. Mathias Madsen har fået gang i bålet. I baggrunden er det Laurids Christoffersen (siddende) og Asge Jønck.
Foto: Emil Beske.

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Spejderne i gang igen

Tirsdag 19. maj genoptog Sakskøbing Spejderne de ugentlige spejdermøder. Således var både de små minispejdere og de store tropspejdere i gang igen tirsdag, og i løbet af ugen melder junior- og mikrospejderne sig også klar. Spejderne var glade for at være tilbage og for at komme ud og være sammen med deres kammerater igen.
04. juni 2020 kl. 05:51 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Under hensyntagen til diverse restriktioner og med afsæt i vejledninger fra Det Danske Spejderkorps er spejderlivet nu tilbage i Sakskøbing. Det er dog nogle lidt anderledes møder, der venter spejderne. De skal være ude hele tiden til alle møderne, og de skal holde afstand. Det sidste er nok lidt en udfordring, for spejderne er vant til at arbejde tæt sammen. Heldigvis er grunden ved spejderhytten inddelt i to områder adskilt af et levende hegn, så det er nemt at holde spejderne på et afgrænset areal og samtidig have flere mindre grupper.

Spejderaktiviteterne har været på standby siden midten af marts, da Danmark lukkede ned på grund af corona. Det har blandt andet betydet, at en lang række af oplevelser har måttet aflyses. Blandt andet patruljekursus i påsken og Sct. Georgsdag i april.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce