cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Spejdernes store loppemarked

Stort loppemarked på Sakskøbing Sukkerfabrik.
05. september 2018 kl. 10:40 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Man kan næsten ikke tro det, men i løbet af året er der igen samlet masser af gode loppeeffekter! Det hele venter nu på at blive handlet og spejdere, forældre og mange andre uundværlige frivillige er i fuld gang med forberedelserne til det store loppemarked, som hele spejdergruppen ser hen til med både spænding forventning.

Det er virkelig lykkedes at samle utrolig mange forskellige gode loppefund sammen. Udvalget spænder fra det mindste nips til store møbler. Der er faktisk alt hvad tænkes kan og derfor stor mulighed for at gøre gode handler. Der er mængder af legetøj, juleting, bøger, kunst, smykker, tøj, lamper, møbler, cykler, værktøj, køkkenting, nips og meget mere endnu!

Sakskøbing Spejderne er en stor gruppe med over 100 børn og unge, så er der mindst ligeså meget brug for indtægten fra loppemarkedet i dag, som der var da vi holdt det første gang.

Deltagelse i store lejre koster en del, og i år var det Sydhavsdivisionens 100 års jubilæumslejr "Vipporetten".

Hvor turen går hen til næste år, er endnu ikke fastlagt, men alle spejderne skal afsted på lejre og ture året rundt.

Gruppen sender både lederne og de store spejdere af sted på kurser hvert år og prøver at sørge for godt udstyr til alle friluftsaktiviteterne. Derfor er loppemarkedet vores vigtigste indtægtskilde, for at dette fortsat kan lade sig gøre!

Alle spejdere og frivillige glæder sig og håber på to dages godt loppesalg.

Loppemarkedet finder, som annonceret, sted på Sakskøbing Sukkerfabrik på Nykøbingvej 76, 4990 Sakskøbing og åbner for alle præcis kl. 12 lørdag d. 8. september 2017 og varer til kl. 16. Loppemarkedet åbner igen søndag d. 9. september kl. 10 og slutter kl. 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce