cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps.
Sakskøbing Tambourkorps.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band søger elever

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band holder stor Info-dag.
16. august 2020 kl. 06:53 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Sakskøbing - Vi vil meget gerne give så mange drenge og piger muligheden for at spille musik og derved opleve musikkens glæder. Derfor håber vi, at rigtig mange tager imod korpsets tilbud og kigger uforpligtende ud forbi Tambourhuset, fortæller orkesterleder Brigitte Z. Larsen og fortsætter:

- Korpset er kendt for sit super kammeratskab, sociale sammenhold og ikke mindst sin gode musik. Vi er en fritidsinteresse med musik og glæde. Kammeratskab og venner. Oplevelser og rejser. Ansvar og socialt arrangement.


Hvem er vi?

Sakskøbing Tambourkorps og Brass Band består af børn, unge og voksne, som har det til fælles at lære at spille musik, marchere i gaderne, holde koncerter, rejse,- og selvfølgelig have det sjovt med hinanden. 

- Som navnet siger, består vi af et Tambourkorps og et Brass band. Vi har eksisteret siden 1961 og rigtig mange børn og unge har startet deres musikalske karriere her. I korpset bliver der spillet mange instrumenter.

- Der er følgende muligheder af instrument: Tromme, stortromme, bækken, fløjte, lyre, trompet/cornet, althorn, saxofon, baryton, basun, euphonium eller tuba. Al træning hver torsdag foregår i tambourhuset.

- Og lige nu søger vi elever stort set til alle grupper - tromme, fløjte og messing.

- Vi tager imod elever fra 3. klasse og opefter, og der er ingen øvre aldersgrænse, for man kan ikke blive for gammel til at spille musik!  I dag er aldersspredningen i korpset fra 6 til cirka 60 år.

- Går man i 0-2 klasse, er man også hjertelig velkommen hos os. For her tilbyder vi undervisning i vores Junior-orkester, som er en slags forskole for netop disse elever, inden man kommer i selve korpset. Her lærer man de grundlæggende ting om musik blandt andet rytmik, sang, nodelære, at spille instrument og en masse mere.

Har dette vakt interesse, så lad os endelig se dig til vores store info-dag torsdag 20.august klokken 18.30 på adressen P. Hansensvej 4, 4990 Sakskøbing, slutter Brigitte Z. Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce