cookie-og-privatlivspolitik
Teleselskabet 3 tuner mobilnetværket i Guldborgsund Kommune med ny masteposition nær Sakskøbing.
Teleselskabet 3 tuner mobilnetværket i Guldborgsund Kommune med ny masteposition nær Sakskøbing.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing kan se frem til bedre mobildækning

- Nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet, fortæller Kim Christensen, netværksdirektør hos 3.
16. september 2020 kl. 13:47 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING En ny masteposition på Radsted Langet har både 3G- og 4G-udstyr, som vil betyde, at netværkssignalet bliver stærkere og dækker et større område end tidligere.

Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser.


Flere bruger mobilnet

- Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest. Tidligere brugte kunderne mest af alt mobilt bredbånd til at gå på nettet på laptoppen, når de var på farten, men nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet, fortæller Kim Christensen, der er netværksdirektør hos 3.

Teleselskabet 3's netværk dækker i øvrigt 99 procent af befolkningen med 4G og består af mere end 2.300 unikke mastepositioner, som løbende bliver opgraderet, samtidig med at nye kommer til, så netværket bliver mere finmasket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce