cookie-og-privatlivspolitik
Her ses Sasha Bech Petersen til venstre med blomster og den fornemme pris, hvor der fulgte 5.000 kroner med.
Her ses Sasha Bech Petersen til venstre med blomster og den fornemme pris, hvor der fulgte 5.000 kroner med.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Sasha blev årets ildsjæl

Begrundelserne for tildelingen af prisen var mange, for Sasha Bech Petersen bidrager positivt til ridesporten på rigtig mange måder.
19. april 2019 kl. 06:26

Annonce

Sasha Bech Petersen fra Klimagården i Sakskøbing har fået prisen som Årets Ildsjæl 2018 i Dansk Rideforbund. Begrundelserne for tildelingen af prisen var mange, for Sasha Bech Petersen bidrager positivt til ridesporten på rigtig mange måder.

Hun er frivillig i Dansk Ride Forbund og bruger eksempelvis mange timer på at udbrede Trec- og breddeaktiviteter som miljø, parkour, pas de deux, ponygames, stilstafetspringning, elevskolecub og orienteringsridt.

Sasha Bech Petersen er således med til at arrangere møder, temadage og landsdelsfinaler og er også med i Distrikt 5's breddeudvalg. Hun er tilmed en nøgleperson i Klimagårdens Rideklub, hvor hun er ansvarlig for elevskolen og lægger et stort arbejde i at sørge for både heste og børn. Som der blev skrevet i en julehilsen til klubben: "Bare der var flere ildsjæle som hende".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce