cookie-og-privatlivspolitik
Flot og indbydende ser banen ud, og oven på en svær coronatid er der nu for alvor sat gang i kajakpolospillet.
Flot og indbydende ser banen ud, og oven på en svær coronatid er der nu for alvor sat gang i kajakpolospillet.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Sax-drenge tog poloudfordringen

Sax Fællesværk er et tilbud for børn og unge i Sakskøbing og omegn og har til huse på Møllevej i de gamle ungdomsklublokaler. Lige for tiden ligger al indendørs aktivitet dog stille på grund af coronaen, men så dukkede et friskt tilbud op forleden.
11. juli 2020 kl. 07:00 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Det kan godt være, fællesturen startede fra Sakskøbing og i tørvejr. Men derfor endte udflugten for otte Sakskøbing-drenge alligevel på den ny kajakpolobane ved Sundby og dermed i Guldborgsunds våde element.

Årsagen var såmænd såre simpel, hvis man spurgte den "medrejsende" frivillige ildsjæl hos Sax Fællesværk, Inga Stamphøj.

- Vi kan jo ikke arrangere noget som helst lige nu på grund af coronaen, og der plejer at ske en masse omkring de unge mennesker, som normalt kommer i Sax Fællesværk for at mødes og have forskellige aktiviteter sammen. Derfor tænkte jeg, det her kunne være en rigtig god udflugt for nogle af de unge fra fællesværket, lød det under instruktionen af Peer Lundquist fra Guldborgsund Kajakklub.

"Det her" var kort og godt et tilbud om en kajakpolokamp, som var kommet i stand via "ny-roer" Inga Stamphøjs kendskab til kajakpolotilbuddet og kajakklubbens samarbejde med Aktiv Sommer.

Og så var det bare om at hoppe ombord.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce