cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra sidste års Havnetræf.
Billedet er fra sidste års Havnetræf.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Saxkjøbing Havnetræf - nu en tradition!

Lolland Falster Veteranklub bruger noget af sommeren på Saxkjøbing Havnetræf.
26. april 2019 kl. 08:17 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Ja, det kan man da vist efterhånden godt kalde det, for det er nu for tredje gang i træk, Lolland Falster Veteranklub bruger sommeren på, at Saxkjøbing Havnetræf løber af stablen, fortæller Søren Rubæk og fortsætter:

- Allerede tirsdag 30. april har vi sæsonstart klokken 18:00 som sædvanlig på græsplænen ved Sakskøbing havn (lige ud for husbådene).

Den officielle indkørsel til pladsen vil som sidste år, være fra P-pladsen i bunden af Lillemark (over for fjernvarmeadministrationen), men da den kan være lidt svær umiddelbart at se, fandt mange jo sidste år alternativ vej ind igennem NCC's port!

Pladsen vil i år hver tirsdag være åben allerede fra klokken 17:00, men træf-starttidspunkt vil være klokken 18:00.

- Grunden til vi åbner lidt tidligt er, at lige så snart der sidste år var tegn på den mindste smule rimeligt vejr, så havde mange faktisk lyst til at spise deres medbragte aftensmad på pladsen. Hvilket jo er en fantastisk ide, og så har vi jo også lidt længere tid til solnedgang.

Faktisk har vi i år også allieret os med The Pancake Man, som med mellemrum vil dukke op med sin fine lyserøde salgsvogn, så der vil være mulighed for at få lidt at spise der, faktisk vil han være der på åbningsaftenen, så allerede der vil muligheden for lidt lækkert være til stede.

Vores søde piger vil selvfølgelig også være klar hver eneste tirsdag, med deres dejlige hjemmebag og varme kaffe, samt is og sodavand til fantastiske lave priser i "værestedet", lige ved siden af træfpladsen, og hvor der jo også er toiletter vi må låne.

Sæsonen vil lige som sidste år køre hver tirsdag lige til 24. september, så der er 22 træf, som skal afholdes hen over sommeren. Stabiliteten håber vi bliver ligeså stor som sidste år, hvor vi faktisk i løbet af sommeren var over 1.150 flotte køretøjer, hvilket giver et gennemsnit på over 50 pr. gang. Træffet er jo i bund og grund en undskyldning, så os med hang til gamle køretøjer, som har passeret de 25 år, har et påskud for at samles og uddele erfaringer (og små løgnehistorier), og det er absolut ikke et krav at være medlem af Lolland Falsters Veteranklub, så alle er selvfølgelig meget velkomne, bare man køre pænt på pladsen.

Vi håber selvfølgelig på, at lokalbefolkningen fra Sakskøbing og omegn vil kigge forbi, for at beundre køretøjerne og opleve stemningen lige som sidste år, hvor rigtig mange brugte træffet til en aftentur på havnen, slutter Søren Rubæk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce