cookie-og-privatlivspolitik
Kommunens kultur, fritid og bosætningsudvalg giver tilskud til filmprojekt.
Kommunens kultur, fritid og bosætningsudvalg giver tilskud til filmprojekt.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Sejlklub kaster sig over filmen

Kommunens kultur, fritid og bosætningsudvalg har valgt at give tilskud på 16.000 kroner til Nysted Sejlklub, som har gang i et filmprojekt.
15. juli 2019 kl. 06:01 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

En film, som skal promovere Nysted Sejlklub samt turismen og bosætningen i Nysted og omegn.

Det er det projekt, som Nysted Sejlklub nu har kastet over, og for nylig var der rosende ord med på vejen fra kultur, fritid og bosætningsudvalget, da det besluttede sig for at bakke filmprojektet op med tildeling af 16.000 støttekroner fra Bosætningspuljen.


Ambitiøst og realistisk

Projektet finder udvalget således både "ambitiøst" og "realistisk at gennemføre". Specielt muligheden for at sælge filmen til eksempelvis DK4 kunne være med til at brande egnen omkring Nysted og dermed Guldborgsund Kommune, mener udvalget.

I forbindelse med sagsfremstillingen på det seneste udvalgsmøde fremgår det også, at støtten på de 16.000 kroner fra Bosætningspuljen gives med det forbehold, at filmprojektet også opnår et tilsagn fra LAG Lolland-Falster om støtte.

Af ansøgningen fra Nysted Sejlklub fremgår det, at filmens formål er - på en underholdende måde - at udbrede kendskabet til Nysted Sejlklubs eksisterende fortræffeligheder og ikke mindst til klubbens fremtidige potentiale gennem en øget medlemsskare. Målet med filmen er således at tiltrække også et yngre publikum gennem en fokuseret og præcist vinklet beskrivelse af både sejlklubbens og de mange lokale aktiviteter. Havne- og havmiljøet samt Nysteds skønne beliggenhed "som en perle i sin lagune" kommer til at indtage det skiftende baggrundstæppe i forbindelse med filmprojektet, der sætter fokus på cykelturisme og bærer arbejdstitlen "Historien om et ungt par som egentlig skulle have været en tur til Tyskland".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce