cookie-og-privatlivspolitik
I Sakskøbing Bådelaug & Sejlklub forventer man at holde standerstrygning nogenlunde, som man plejer med tale og en tår at drikke udendørs.
I Sakskøbing Bådelaug & Sejlklub forventer man at holde standerstrygning nogenlunde, som man plejer med tale og en tår at drikke udendørs.
Foto: Flemming Keith Karlsen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Sejlsæsonen bliver rundet stille af

I denne tid sætter sejlklubberne på Østlolland punktum for dette års sejlsæson.
27. oktober 2020 kl. 14:09 Af Peter Levinsen Hansen

ØSTLOLLAND I foråret valgte flere foreninger at gøre standerhejsningen, der signalerer starten på sejlsæsonen, digital eller helt at aflyse den.

Forrige weekend samt den kommende weekend sætter sejlklubberne på Østlolland punktum for dette års sejlsæson med standerstrygning. Og også denne gang kommer coronavirusen til at have indflydelse på arrangementet.

- Det bliver noget mere afdæmpet. Vi må jo ikke rigtigt holde noget - eller det må vi godt, men dem, der normalt plejer at stå for tingene, er lidt op i årene og har valgt at trække sig lidt tilbage resten af sæsonen, fortæller Tommy Frederiksen, der er formand for Nysted Bådelaug.

I Nysted kom bådene op på land i lørdags og i Sakskøbing Motor- og Sejlbådsklub blev bådene taget op i fredags - dog uden den sædvanlige fællesspisning.

Hos Saxkjøbing Bådelaug og Sejlklub holder man bådoptagning på fredag og standerhejsning på lørdag - næsten som man plejer.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE