cookie-og-privatlivspolitik
Organist Flemming Chr. Hansen.
Organist Flemming Chr. Hansen.
Foto: Lone Mørch

Saxkjøbing Avis

Sidste tidsrejse i Sakskøbing Kirke

Efter at have besøgt Italien, Tyskland, England og USA tidligere på året og hørt orgelmusik derfra er tiden nu kommet til at vende hjem til Danmark. Sakskøbing Kirkes organist er rejseguide på en tur gennem dansk orgelmusik i fem århundreder.
27. august 2019 kl. 10:25 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Søndag 1. september klokken 20 spiller Flemming Chr. Hansen det sidste tidsrejseprogram i denne omgang. Al musikken er dansk og strækker sig fra Buxtehude i 1600-tallet over romantikeren Gottfred Matthison-Hansen og Danmarks kendteste klassiske komponist Carl Nielsen til de nulevende komponister Henrik Nørfelt og Mikkel Andreassen. Alle kirkens tre orgler kommer i spil, og Buxtehude har endda fået æren at blive spillet på to af dem.

Flemming Chr. Hansen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium og har spillet et væld af koncerter over hele landet samt enkelte steder i udlandet. Han er desuden komponist med mange værker på samvittigheden og improviserer også som den ene halvdel af ensemblet Breakable. De sidste 21 år har han været organist og kantor i Sakskøbing.

Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes klokken 19.15, og der er en kort pre-concert-talk klokken 19.30, hvor man kan høre lidt om programmet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce