cookie-og-privatlivspolitik
Billede fra en tidligere koncert.
Billede fra en tidligere koncert.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slap-af-koncert med elektroniske klange

Musikken veksler mellem stemningsfulde klangflader og magiske lydfortællinger, og den er som skabt til afslappet, fokuseret lytning.
13. juli 2021 kl. 09:04 Af Saxkjøbing Avis

Fredag 16. juli klokken 20 kan man igen finde sig en sidde- eller liggeplads i Sakskøbing Kirke og nyde meditativ musik i det svale kirkerum.

Denne aften spiller kirkens organist, Flemming Chr. Hansen, på to spændende synthesizere og en loopmaskine. Musikken veksler mellem stemningsfulde klangflader og magiske lydfortællinger, og den er som skabt til afslappet, fokuseret lytning.

Som altid kan man sidde eller ligge, som man har lyst. Man er også velkommen til selv at medbringe liggeunderlag og finde et yndlingssted på kirkegulvet.

Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes klokken 19.15, og klokken 19.30 kan man få en lille introduktion til Flemmings medbragte instrumenter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE