cookie-og-privatlivspolitik
Kirkens organist Flemming Chr. Hansen
Kirkens organist Flemming Chr. Hansen
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slap-af-koncert på årets længste aften

Den 21. juni er det solhverv - årets længste dag - og om aftenen klokken 21.30 kan man lægge sig på en kirkebænk i Sakskøbing Kirke og nyde afslappende orgelmusik, mens man iagttager det svindende lys under de gamle hvælvinger.
20. juni 2019 kl. 07:39 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Kirkens organist Flemming Chr. Hansen spiller denne aften musik af Buxtehude, Arvo Pärt og sig selv - altsammen musik, som egner sig til afslappet lytning.

Derfor er publikum velkomne til at lægge sig på en kirkebænk eller på et medbragt liggeunderlag eller en yogamåtte. Der er ingen krav til dresscode eller en særlig koncertopførsel - man skal bare komme, som man er, og nyde musikken.

Koncerten varer cirka 45 minutter, hvorefter man for ekesempel kan gå en tur omkring fjorden og se solnedgangen på årets længste aften. Der er gratis adgang, og dørene åbnes klokken 21.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce