cookie-og-privatlivspolitik
Hygge i Sakskøbing kirke.
Hygge i Sakskøbing kirke.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slip julestressen og lyt til god orgelmusik

Igen i år indbyder Sakskøbing Kirke til Slap-af-koncert i julemåneden - en lille times stemningsfuld musik og en masse stearinlys.
05. december 2019 kl. 04:52 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Koncerten finder sted tirsdag 10. december klokken 20. Som altid er publikum ved Slap-af-koncerterne velkomne til at lægge sig ned på kirkebænkene eller tage deres egen yogamåtte/liggeunderlag med. På den måde kan man rigtig nyde synet af de gamle hvælvinger, som denne aften næsten udelukkende oplyses med stearinlys.

Ved orglet sidder kirkens egen organist, Flemming Chr. Hansen, som har udvalgt smukke orgelstykker til advents- og juletiden af Bach, Boëllmann og næste års 150-års fødselar Charles Tournemire. Koncerten slutter med en længere improvisation på kirkens 100 år gamle Hornung & Møller-flygel.

Der er gratis adgang, og dørene åbnes klokken 19.30. Det kan godt betale sig at komme i god tid og udsøge sig en god plads - der kommer sandsynligvis en del mennesker, og da 3/4 af bænkene er reserveret som liggepladser, er der lidt pladsbegrænsning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce