cookie-og-privatlivspolitik
Saxkjøbing Havnetræf.
Saxkjøbing Havnetræf.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slut på en forrygende sæson

Saxkjøbing Havnetræf afholder sidste træf for i år 25. september klokken 18.30, fortæller Søren Rubæk og fortsætter:
28. september 2018 kl. 07:10 Af saxkjøbing avis

Annonce

Efter en forrygende sæson to i Havnetæffets historie, slutter vi af tirsdag. Der har igen i år været en fantastisk tilslutning til stort set alle tirsdagstræffene af alle mulige spændende køretøjer, lige fra Puch Maxi'er til store Scania lastbiler, selvfølgelig alle af ældre dato.

Vi nåede faktisk sæson 2018's køretøj nummer 1.042 på pladsen her i tirsdags, hvor vi havde besøg af ikke mindre end 87 forskellige køretøjer. En fantastisk aften hvor der virkeligt var noget at se på. Sakskøbings borgere har igen i år taget godt i mod os, og mange har benyttet vores veterantræf til en aftentur på havnen. Hvis de skal nå at have oplevelsen for sidste gang i år, er det på tirsdag, chancen byder sig.

Vi har igen i år haft stor glæde af vores nabo "Værestedet på havnen" i og med, at de har sørget godt for os med frisk kaffe og kager, rigtig mange tak for det.

Vi slutter som tidligere skrevet tirsdag 25. september klokken 18.30 - men vender kraftigt tilbage med en ny sæson tirsdag 30. april 2019, hvor vi igen har pudset køretøjerne, slutter Søren Rubæk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce