cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slut på sæson og ny i bestyrelsen

Sakskøbing Gymnastikforening rundede gymnastiksæsonen af og holdt forleden generalforsamling.
09. juli 2020 kl. 07:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

SAKSKØBING Sakskøbing Gymnastikforening holdt i uge 25 sæsonafslutning på coronavenlig facon. Det foregik ved Sakskøbing Skole og Hal B.

Alle foreningens hold inklusive forældre var inviteret til at komme og modtage opvisningstøj og årsmærker.

Ved afslutningen kunne Gabriella Nielsen modtage prisen som årets SGF gymnast 2020.

Årets SGF leder 2020 blev Ellen Jensen, som i år har varetaget mange poster i både bestyrelse og som træner på forskellige hold i SGF.

Sidst blev årets modtager af Von Rosen-pokalen 2020 givet til Tea Kimer for sin indsats og store engagement som hjælpetræner og frivillig i foreningen.

Forleden blev der også holdt generalforsamling på Saxenhus. Rasmus Laurentzius er efter denne stadig formand, mens Anne Sørensen er næstformand. Dorte Haupt Clausen er kasserer, og Margrethe Rasmussen sekretær.

Ny i bestyrelsen er Casper Franck som menigt bestyrelsesmedlem. Suppleant er Camilla Christiansen, og andensuppleant er Ellen Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce