cookie-og-privatlivspolitik
Her er det Ejvind Larsen, der af Kaj Petersen modtager en af præmierne ved Tip et Hit-konkurrencen. Otte gange skulle der krydses af på de små omdelte gule sedler.

6

Billeder

Her er det Ejvind Larsen, der af Kaj Petersen modtager en af præmierne ved Tip et Hit-konkurrencen. Otte gange skulle der krydses af på de små omdelte gule sedler.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Små gule satte gang i små grå

BILLEDSERIE: 120 seniorer tog imod et tilbud om at tippe hits tilsat fællesspisning og hygge i Saxenhøjs festsal
14. februar 2020 kl. 05:29 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Una Paloma Blancaaaa ...

Sådan lød det som det første, da "hitteriet" for alvor gik i gang i Saxenhøjs festsal forleden, hvor der var fuldt booket ved bordene rundt om Klaus og Karin Strand-Holm.

Først var der naturligvis smørrebrød og hyggesnak ved bordene ved Ældre Sagen i Sakskøbings traditionelle vinterfest. Men efter halvanden time var det tid til den populære musikalske underholdning fuld af lyse og lettilgængelige slagere.


Koncentration om de gule

De sidstnævnte sørgede Klaus og Karin Strand-Holm for at levere som en del af Tip et Hit-konceptet, som også kendes fra DK4.

Små gule afkrydsningssedler var delt ud ved bordene, og så blev der ellers lyttet og gættet med på førnævnte "Una Paloma Blanca", "Bli' væk fra vort kvarter" og "Aldrig mer' må jeg se dig", "Fru Sauterne" og så videre.

I alt otte musikalske indslag blev leveret, og så skulle der ellers tænkes igennem for hvert spørgsmål og hver afkrydsning.

- Man må sige, at vores vinterfest er ganske populær. Vi kan faktisk ikke være flere, når vi er de her 120, lød det undervejs i ganske tilfredse toner hos Doris Hartmeyer fra Ældre Sagen i Sakskøbing.

Det var godt nok, inden musikken gik på, men allerede her var stemningen om smørrebrødene høj. Ingen tvivl om, at en vinterfest er en ganske populær størrelse i Sakskøbing, hvor det altså ikke bliver til nytårskur men vinterfest, når der skal sættes en ny sæson i gang.

Kuglepennene og de små grå rundt omkring ved bordene holdt sig godt til ved "musiktipperiet", og til sidst endte det med tre uddelinger af vinflasker i præmie.

Snart skal der måske også lidt held og lidt flid til ved telefonerne, hvis man vil med på en af de kommende lige så top-populære indslag fra Ældre Sagen i Sakskøbing.

- Vi har en bus, der kører en tur til Cirkusrevyen, og her bliver det nok omkring 1. april, vi sætter billetterne til salg. De plejer at være væk på en halv time, så man skal skynde sig, hvis man vil med på den tur, lød det fra Doris Hartmeyer om et af mange populære arrangementer, der venter i den nye sæson, som vinterfesten nu officielt har skudt i gang.

Snart ruller også krolfkuglerne igen bag Doktorparken ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce