cookie-og-privatlivspolitik

Saxkjøbing Avis

Smukke hollandske haver

Hollænderne har en spændende havekultur, som ofte tager udgangspunkt i, at grundene ikke er så store. det fortæller foredragsholder Nina Ewald om onsdag 10. oktober.
05. oktober 2018 kl. 09:35 Af Manfred Sørensen

Annonce

Haveselskabet Lolland-Falster har engageret den kendte foredragsholder Nina Ewald, som onsdag 10. oktober klokken 19 i Nykøbing F. vil fortælle om haver i Holland.

Billedshowet og foredraget tager udgangspunkt i de mange haverejser, Nina Ewald har været på i årenes løb - Holland fra syd til nord og Amsterdam, ikke at forglemme. Hollænderne har en spændende havekultur, som ofte tager udgangspunkt i, at grundene ikke er så store.


Frodighed og fantasi

Der bliver tænkt kreativt, og haverne er fyldt med frodighed og fantasi. Mange af dem har også et mere moderne tilsnit, end vi er vant til herhjemme.

Ud over de 'store' kendte steder, har Nina besøgt en lang række private haver af vidt forskellig karakter: Små og store - sirlige og vilde - traditionelle og modernistiske. Til denne aften har Nina plukket de bedste til en broget buket og inviterer med på besøg i både klassiske haver med frodig blomsterpragt - og i haver, som er præget af enkelhed og stringens. Nina lover, at der er overraskelser i vente!

Nina Ewald er en erfaren og passioneret havejournalist og fotograf, som har udgivet en lang række havebøger. Hun skriver for både danske og udenlandske magasiner og er desuden en meget anvendt foredragsholder.


Inspiration på haverejser

Hun samler inspiration og viden blandt andet på haverejser, samt på besøg i private haver og udstillinger. Hun sidder i Haveselskabets hovedbestyrelse, samt i bestyrelse for Frederiksberg afdeling.

Arrangementet finder sted i foredragssalen, Guldborgsundbibliotekerne, Rosenvænget i Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce