cookie-og-privatlivspolitik
Et hav af stande bød sig igen i år til ved september måneds Madens Folkemøde, og til næste år kommer det store folkemøde eksempelvis ikke til at ligge helt tæt på et andet stort lokalt arrangement, nemlig Sydhavsøernes Frugtfestival.
Et hav af stande bød sig igen i år til ved september måneds Madens Folkemøde, og til næste år kommer det store folkemøde eksempelvis ikke til at ligge helt tæt på et andet stort lokalt arrangement, nemlig Sydhavsøernes Frugtfestival.
Foto: Arkiv/Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Snart åbnes tilmeldingen til Madens Folkemøde

Madens Folkemøde er færdig med efterårsplaceringen, for til næste år bliver der igen tale om en stor sommerbegivenhed på Engestofte Gods
21. november 2021 kl. 05:02 Af Kim Møller Pedersen

ENGESTOFTE September måneds Madens Folkemøde på Engestofte Gods synes ikke langt væk, men alligevel er der forlængst igangsat et målrettet arbejde frem mod næste års afvikling. Og nu kan der tilmed sættes en dato på for den kommende udgave af Madens Folkemøde, som i år blev lagt i september som noget nyt og ikke mindst tæt op ad andre store lokale arrangementer. Det sidste var noget, der kunne mærkes hos Sydhavsøernes Frugtfestival, hvor der ikke var mange dage fra nedtagning det ene sted til opsætning det næste. Det kostede formentlig en del stande ved frugtfestivalen, men det sker ikke til næste år.

Det bliver igen en sommerbegivenhed, når folkemødet i 2022 ruller sig ud med nye aktiviteter, stande og ikke mindst prøvesmagninger og debatter, workshops med mere. 3. og 4. juni bliver det til et tredje Madens Folkemøde og igen på Engestofte Gods.

- I år samledes 8.000 gæster fra hele landet til debatter og aktiviteter om vores mad. Og vi glæder os til at gentage succesen. De næste måneder skal vi bruge på at udvikle folkemødet og skabe et stærkt program i tæt samarbejde med alle de gode madfolk ude i landet, siger Sigrid Gjessing, folkemødechef for Madens Folkemøde, i en pressemeddelelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE