cookie-og-privatlivspolitik
Spejderaktiviteterne på Oreby Havn og i Sakskøbing Fjord med ikke mindst tilfredse små spejdere, der fik god hjælp af de store spejdere.

2

Billeder

Spejderaktiviteterne på Oreby Havn og i Sakskøbing Fjord med ikke mindst tilfredse små spejdere, der fik god hjælp af de store spejdere.
Foto: Jesper Hasfeldt Holm-Eriksen

Saxkjøbing Avis

Spejdertricks og kanogrin

55 spejdere var samlet til den årlige traditionelle kanosejlads
11. september 2020 kl. 05:55 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Den helt store opstartsdag for Sakskøbing Spejderne fik heldigvis ganske fint badevejr med sig, da der var spejdertræf i Orebys lille havn.

Her var der i forrige uge fyldt med store som små spejdere, og alt i alt var 55 spejdere samlet på tværs af alder og forskellige mærker på uniformen.

Nogle skal såmænd også til at have deres første mærke, men det kræver naturligvis lige lidt flere spejder-kompetencer.


God hjælp til de små

- Den her aften handler først og fremmest om, at de store hjælper de små med at sejle kano. Det er helt sikkert et plus for de små nye spejdere, at der lige er én med mange mærker, som hjælper én på vej. Og så bliver der helt sikkert også kigget på de store spejderes mange forskellige mærker, fortæller formand for Sakskøbing Spejderne, Jane Sørensen.

Kanosejladsen er en fast tradition hvert år som optakt til de kommende måneders ofte udendørs spejderaktiviteter.

Annonce

Det sidste hjælper måske til, at der tilsyneladende ikke er de store corona-bekymringer at spore hos de lokale spejdere. Sakskøbing Spejderne har således ikke oplevet nogen nedgang i søgningen mod at være spejder.


Sprit, vask og afstand

- Vi har mange udendørs aktiviteter, og måske hjælper det til, at vi ikke har kunnet mærke det store til coronaudfordringerne i forhold til søgningen fra nye spejdere. Har vi indendørs aktiviteter, sørger vi selvfølgelig også for at holde god afstand, og så er der naturligvis håndsprit og hyppig håndvask, tilføjer Jane Sørensen.

Som nævnt var der til den fælles kanosejlads på Sakskøbing Fjord mødt 55 spejdere frem, og faktisk er det samlede medlemstal ifølge Jane Sørensen nu oppe på hele 110 spejdere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE