cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra sidste års "Spis drik og vær glad".
Billedet er fra sidste års "Spis drik og vær glad".
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Spis, drik og vær glad ...

Arrangementet flyttes til Landsbyen Våbensted.
22. oktober 2020 kl. 05:35 Af Saxkjøbing Avis

VÅBENSTED - Af hensyn til smittefaren med coronavirus er der stadig grænser for, hvor mange der må samles og hvor meget plads, der skal være til den enkelte. Vi ved, at der blandt deltagerne i fællesspisningerne er mange enlige, som ser hen til at spise sin søndagsmiddag i selskab med andre enlige. Menighedsplejen og Ældre Sagen har derfor besluttet at flytte arrangementet 1. november til Landsbyen i Våbensted, hvor der er plads til, at man kan overholde alle gældende regler.

- Beslutningen om at flytte arrangementet til Våbensted har givet os lidt flere pladser, så der stadig er ledige pladser. Tilmelding skal som vanlig ske til Doris Hartmeyer 54 77 90 08 senest en uge før.

Der er også mulighed for kørsel, som bestilles samtidig med tilmelding. Det koster 80 kroner for en varm ret, en øl eller vand samt kaffe og småkager, fortæller Doris Hartmeyer fra Ældre Sagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE