cookie-og-privatlivspolitik
Anita og Jan H. Petersen lukker Sportigan/Læder og Sport som detailbutik, men fortsætter med salg til firmaer, klubber og efterskoler under navnet "Sportigan Klub og Erhverv".
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Sportigan/Læder og Sport stopper som detailbutik

Fem års planlægning ligger til grund for beslutning.
24. marts 2021 kl. 18:59 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - I 1947 startede Ellen og Herluf Petersen Saxkjøbing Læder- og Sportsmagasin i Vestergade 22. Det er sammenlagt blevet til 74 år, hvoraf jeg har været i butikken i 39 år og de sidste 28 som ejer, sammen med min kone Anita. Disse år har givet os en masse gode og minderige oplevelser med jer kunder og samarbejdspartnere, fortæller Jan H. Petersen fra Sportigan/Læder og Sport og fortsætter:

- Da vi i 2016 solgte vores ejendom Søndergade 25 til SuperBrugsen, var det startskuddet på en femårsplan, som skulle løbe frem til sommeren 2021. Vi er dog efter nøje overvejelser i juni 2020 kommet frem til at lave én enkelt ændring i den plan. Vi vil nemlig fortsætte med salg til klubber og erhverv under navnet "Sportigan Klub og Erhverv".

- Beslutningen om at stoppe som detailbutik har på ingen måder været nem. Efter så mange år som selvstændige, føler vi, at butikken er en del af byen og byen er en del af butikken. Igennem de sidste par år har nogle af vores leverandørers politik desværre taget en meget upersonlig drejning, så det passer os ganske fint, at det nu er tid til næste etape i vores femårs plan. Vores pensionisttilværelse kommer nærmere, og vi har derfor valgt at prioritere vores tid på børn, svigerbørn og børnebørn samt nyde livet nu, medens vi er raske og selv kan bestemme.

- Det sidste år som detailbutik har været meget anderledes, end vi havde forventet. COVID-19 har som bekendt ændret hverdagen for os alle. Det har også betydet for os, at vi ikke har kunnet runde vores sidste år af - som håbet. Frugtfestival, juletræstænding, juleoptog, tambourkorps i butikken og mange andre aktiviteter, som vi altid har set frem til, er alle desværre blevet aflyst. Vi er nu klar bag disken til et brag af et ophørsudsalg, som forventes afsluttet ultimo maj.

- En stor tak for godt samarbejde skal lyde til Handelsstandsforeningen, vores kolleger, leverandører og Sportigans hovedkontor samt vores altid loyale og trofaste kunder, uden jeres store hjælp til at bakke op og handle lokalt siden 1947 havde vi aldrig fået den succes i så mange år, som vi sammen har opnået.

Annonce

- Ingen tvivl om at det bliver meget anderledes og "mærkeligt i maven", men tiden er inde, og vi fortsætter på fuld damp med "Sportigan Klub og Erhverv". Vi er klar fra indgangen mod Apotekervænget og glæder os til fortsat godt samarbejde med vores gode firmaer, klubber og efterskoler, slutter Jan H. Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE