cookie-og-privatlivspolitik
På billedet ses en venlig plejer flankeret af (til venstre) præsident Britta Olsen samt (til højre) kasserer Helle Huysdens Nordstrøm.
Foto: Anne-Grethe Rude

Saxkjøbing Avis

Spredte før-juleglæde hos byens ældste borgere

Aflevere julebuketter samt marcipanbrød til borgerne i Doktorparken samt Kildebo.
10. december 2020 kl. 09:22 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING Covid-19 forhindrer igen-igen medlemmerne af Sakskøbing Inner Wheel klub i at mødes. Men der skal mere end en virus til at forhindre os i at udvise venskab og hjælpsomhed.

- Lørdag 28. november havde vi den store glæde at aflevere julebuketter samt marcipanbrød til borgerne i Doktorparken samt Kildebo. De fine buketter samt chokoladen var købt i SuperBrugsen Sakskøbing, fortæller Jeanne Lund Andersen fra Inner Wheel klubben og fortsætter:

- Vi havde forud for besøgene kontaktet personalet på begge centre for at høre, om vi måtte komme,samt hvordan vi kunne overbringe vores hilsen til de ældre borgere.

Begge steder blev vi modtaget med stor glæde og imødekommenhed. Naturligvis måtte vi ikke komme ind og hilse personligt på borgerne på plejecentrene, men personalet tog venligt imod vores gave og lovede at bringe vores hilsen videre til de ældste borgere, slutter Jeanne Lund Andersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce