cookie-og-privatlivspolitik
I december så det sådan her ud hos Nysted Orgelmuseum i Adelgade 30, hvor tre lokale kor sang julen ind. Nu er der udsigt til en ny musikfestival, hvor orgelmuseet også er indover.
I december så det sådan her ud hos Nysted Orgelmuseum i Adelgade 30, hvor tre lokale kor sang julen ind. Nu er der udsigt til en ny musikfestival, hvor orgelmuseet også er indover.
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Spritny musikfestival i Nysted får puljestøtte fra kommunen

Huskoncerter og lyrik i hjemlige og historiske omgivelser skal formidle klassisk musik og kirkemusik til børn og unge.
03. april 2020 kl. 08:26 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

NYSTED Der er en ny musikfestival på vej i Nysted, og den får 35.000 kroner i støtte med på vejen fra Guldborgsund Kommunes kultur, fritid og bosætningsudvalg.

Sidstnævnte besluttede således forleden at bruge Kulturpuljen til blandt andet at bakke op omkring den nye musikfestival i Nysted.

Programmet for den nye musikfestival i Nysted består i øvrigt af musik og lyrik for især børn og unge.

Koncerterne har således til hensigt at invitere børn i forskellige aldersgrupper til at opdage den klassiske musik og dens instrumenter i et krydsfelt mellem fortællinger, dukketeater og musik.

Festivalen, som også er rettet mod voksne, kan dermed bidrage til, at flere opdager såvel den klassiske musik såvel som de øvrige genrer på programmet. Det er Nysted Orgelmuseum og Villa Marina, som i samarbejde med både Aarestrup-foreningen i Nysted samt Nysted Erhvervs- og Turistforening står for arrangementet.

Festivalen skal i år afvikles 29., 30. og 31. maj og sker således omtrent på den tid af året, hvor også Nysted Lyrik- og Visefestival de seneste seks år har ligget. Hvor den satsede på et voksent publikum, vælger den nye musikfestival at fokusere på børnene.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce